E-KONTAKT


E-KOMMUNIKATION

For at kunne kommunikere med klinikken, er det nødvendigt, at man opretter sig som bruger under ”kontakt klinikken”.

Opret bruger:

  • E-mail
  • Telefon er ikke nogen betingelse (udfyld evt med 8 1-taller).
  • Mobiltelefon er det heller ikke.
  • Ønsket Adgangskode: Gør det så enkelt som muligt, noget du kan huske. Der skal være 6 tegn, om det er 1 taller elller g.er, er komplet ligegyldigt. Vi kan ikke se dit password, men systemet giver os mulighed for at sende det til dig i en e-mail, hvis du har glemt det.

Børn eller ægtefæller: Hvis du henvender dig på vegne af dit barn eller din ægtefælle, skal denne oprettes som bruger. Du skal herefter logge dig ind med dit barn eller ægtefælles brugernavn (CPR) og password. Det vil gøre det nemmere for os at foretage den rigtige registrering

Rent teknisk fungerer systemet sådan, at vi med en sikker forbindelse kommunikerer med Clinea.
Når I sender en besked, bestilling mv. går den til denne server i en såkaldt krypteret form, som ikke kan læses. Meddelelsen sendes videre til os, og vores lægesystem oversætter så jeres besked, så vi kan læse den. Omvendt er det når vi sender jer en besked. Den vil ligge på den centrale server, så det kun er dig, der kan læse den. Du får altså - sædvanligvis via e-mail – en besked om at der er post til dig, som du skal gå ind via vores hjemmeside og læse.

Det lyder måske indviklet, men i praksis fungerer det relativt enkelt, og det overholder lovens krav om fortrolighed og eliminerer muligheden for fejltagelser.
Og så gør det arbejdsgangen i klinikken nemmere, det hele foregår nu inde i vores Clinea lægesystem og kan dermed betjenes fra alle arbejdspladser.
Det skal i den forbindelse kraftigt anføres, at lægesystemet ikke udadgående står i forbindelse med andre systemer (hospitaler, andre læger mv.), så også her kan du regne med fuld fortrolighed og opretholdelse af tavshedspligt.

Vedr. MEDICINBESTILLING: Udfyld rubrikkerne så godt du kan,
(SPECIELT NAVNET PÅ MEDICIN), det er ikke en recept men en vejledning for os, så vi kan sende en korrekt recept til apoteket/udleveringsstedet.